Habzsák megtöltése
A habzsák megtöltése nem nehéz dolog. A videóban megmutatom hogyan csináld. Azért szoktam mérőkancsóba helyezni a habzsákot, amikor megtöltöm, mert így mindkét kezemet tudom használni ehhez a művelethez.
A habzsák egyszerű megtöltéséhez szükséged lesz:
- 1 db habzsákra
- 1 db mérőkancsóra vagy nagyobb bögrére
- 1 db zacskózáró csipeszre (el is hagyható, ha nem folyós a krém, vagy máz)
- 1 db spatulára
A habzsák megtöltésének menete:
- Ha díszítőcsővel szeretnénk használni a habzsákot, akkor helyezzük a díszítőcsövet a habzsákba.
- Zacskózáró csipesszel zárjuk le a habzsák végét a díszítőcső felett. (Ha nem folyós a krémünk, akkor ezt a lépést el is hagyhatjuk)
- Tegyük a mérőkancsóba a habzsákot, a szélét hajtsuk rá a mérőkancsó szájára.
- Spatula segítségével töltsük a krémet a habzsákba. Ne töltsük teljesen teli, csak a 2/3-áig.
- Hajtsuk fel a habzsák száját.
- Fogjuk össze a habzsák nyitott részét, toljuk előre a habzsákban a krémet, majd csavarjuk meg a habzsák végét.
- Távolítsuk el a zacskózáró csipeszt és kezdődhet a tortadíszítés a habzsákkal.
Még nem érkezett hozzászólás