Jégvarázs torta dekoráció

Jégvarázs torta őrület

A kislányokat bűvkörében tartja Anna és Elza, a két legmenőbb Disney hercegnő. A mókás, zenés rajzfilm főszereplőinek rengeteg rajongója akad. A jeges világ hercegnői hamar belopták magukat a kicsi szívekbe. A Jégvarázs című mese szereplői nem habos rózsaszínben pompáznak, hanem csillogós, jégkék, havas világukkal csábítják magukhoz a kislányokat a mese birodalmába.

Egy igazi Jégvarázs rajongó kislány minek is örülne a legjobban a születésnapján, mint egy jégvarázsos születésnapi tortának. Anna, Elza, Sven, Kristoff és Olaf nem hiányozhat a születésnapi partyról.

Jégvarázs torta dekoráció

Jégvarázs torta dekoráció

Szeretnéd elkészíteni a  Jégvarázs tortát, amire kislányod vágyik?

Bátran csapj bele a Jégvarázs torta dekoráció készítésébe! Szükséged lesz hozzá egy kis téli varázslatra, egy kis jégkékre és csillámló hófehérre.

Süsd meg a kislány kedvenc tortáját és kezdődhet a Jégvarázs torta díszítése!

Ha kezdő vagy a díszítésben, akkor is könnyen boldogulsz és varázslatos tortát készíthetsz.

Amire szükséged lehet a Jégvarázs torta dekorációhoz:

A Jégvarázs torta dekoráció elkészítése:

 1. A krémet színezd be az ételfestékkel kristálykékre. Vond be vele a torta oldalát és tetejét (ha tejszínes krémet használsz, akkor a torta tetejére érdemes egy nagyon vékony marcipán réteget, vagy vajkrémet rakni, mert a tejszín könnyen átáztathatja a tortaostyát).kék krémmel bevont torta
 2. A torta tetejére rakd fel a kiválasztott tortaostyát.Jégvarázs tortaostya felhelyezése
 3. Célszerű jégzselével vékonyan átkenni az ostyára tetejét. A jégzselétől felélénkülnek a színek és tartósabb lesz az eredmény.Tortadíszítés Jégvarázs torta ostyával
 4. A maradék krémet tedd habzsákba és a kiválasztott díszítőcsővel dekoráld ki a tortát. Körbe a tortaostya szélét, a torta alját, esetleg az oldalát is kimintázhatod.
 5. A marcipánt nyújtsd ki 2-3 mm vékonyra és szúrj ki belőle hópelyheket, az ehető fehér csillámot vidd fel ecsettel a hópelyhekre, helyezd fel a kész díszeket a tortára.
 6. Az ezüst szín remekül passzol a jeges mesevilághoz, így még egy kis ezüst cukorgyönggyel is feldobhatod a tortát.

Jégvarázs torta dekoráció lépései

Ugye, hogy nem is volt, olyan nehéz ez a jégvarázsos torta dekoráció elkészítése?

De lehet ezt még fokozni 🙂

Ebben a bejegyzésben egy Jégvarázs torta elkészítését írom le!

 

One Response to Jégvarázs torta dekoráció

 1. Mária 2023-02-13 at 17:53 #

  Nagyon szép a torta!
  Érdeklődni szeretnék ,egy vanilia krémet ami konkrétan házi készítésű és sárga színű be tudom ilyen világos kékre szinezni?
  Köszönöm szépen előre is a választ.!

Vélemény, hozzászólás?