Gesztenyetorta

Gesztenyetorta

Szeretjük a gesztenyét. Nem csak ősszel, amikor a szezonja van, hanem egész évben szívesen csemegézünk a gesztenyés édességekből. A készen kapható gesztenyemassza megkönnyíti a dolgunkat, hiszen nem kell a gesztenye előkészítésével órákat bajlódnunk.

Fontos, hogy a torta készítését úgy kezdjük, hogy a fagyott gesztenyemasszát kivesszük a fagyasztóból és szobahőmérsékleten hagyjuk felolvadni.

 

A tejszínes gesztenyetortát nagyon egyszerűen el tudod készíteni. Megosztok veled pár praktikát, amivel a tortádat még finomabbá és kívánatosabbá tudod tenni.

A gesztenyetorta receptben olvasható hozzávalók egy 26 cm átmérőjű tortaformához elegendőek.

Ez egy igazán könnyen elkészíthető finom tejszínes gesztenyetorta, próbáld ki te is!

Egy remek gesztenyetorta receptet olvashatsz itt angolul.

gesztenyetorta-keszites

Recept értékelése

  • (0 /5)
  • 0 Értékelés

Ez még érdekelhet:

Pinterest
Print