Minecraft torta

Minecraft mánia – Minecraft torta

minecradt torta Zsombi felirattalA számítógépes játékok világában a Minecraft az egyik legmenőbb építős, gyerekek számára megunhatatlan játék. Nem véletlen, hogy a Minecraft lett 2014-ben a legkelendőbb PC játék a számítógépes játékok piacán. Azon már nem is lepődünk meg, hogy a kockák kedvence a Minecraft torta.

Hogy miben rejlik a Minecraft titka?

Az biztos, hogy nem a grafikájában, ami tortakészítés esetén megkönnyíti a munkákat. Egy rendkívül jól felépített játékról van szó, ami elsősorban a játékos fantáziájára, kreativitására épít. Nem a külsővel bűvöli el rajongóit, hanem a folyamatos új kihívásokkal, feladatokkal.

kerek-2d-minecraft-torta

Nekünk viszont egy szuper külsejű Minecraft tortával kell meglepnünk a Minecraft rajongó ünnepeltet, hogy igazi örömet szerezzünk neki.

 

No widget found with that id

Minecraft torta jellemzői:

A Minecraft torta alapszínei a zöld, barna és a kék és ezek árnyalatai.

A lemenőbb figura a kacsa, a malac, birka és persze a játékos. Amitől ezek a figurák megkapják jellelgzetességüket, az nem más, mint a „kockaság”. A Minecraft világban szögletes még a kacsa és a malac is.

A Minecraft torta díszítéséhez szükségünk van sok-sok négyzetre. Érdemes beszerezni többféle méretű négyzet kiszúrót. Ezekkel nagyüzemben gyárthatjuk a díszítő elemeket és abban is biztosak lehetünk, hogy szabályosak és egyforma nagyságúak lesznek.

minecradt-torta

Minecraft torta elkészítése:

A figurákat készítsd el napokkal a felhelyezés előtt, hogy kicsit megszáradjanak. Késsel könnyen ki tudod alakítani a szögletes formákat a marcipán, vagy fondant masszából. Célszerű a díszítőelemeket előre kiszúrni, különböző színárnyalatú marcipánból.

kiszurt-negyzetek

kiszurt-negyzetek-minecraft

Készítsd el az ünnepelt kedvenc tortáját. Töltsd meg, vond be a tetejét és az oldalát krémmel.

Hagyd a hűtőben kidermedni  a tortát, majd burkold le fondanttal, vagy marcipánnal!

burkolt-torta

Rakd körbe a tortát az előre kiszúrt négyzetekkel, készíts különböző felépítéséket belőle! A négyzetek és díszítő elemek felhelyezéséhez érdemes ehető ragasztót használni (így biztosan nem fognak lepotyogni).

Kis négyzetekből kirakhatod az ünnepelt nevét, így igazán egyedi lesz a Minecraft torta.
emeletes-minecraft-torta

Végül helyezd fel a figurákat a tortára!

 

Itt további angol nyelvű Minecraft torta leírást találsz>>

 

One Response to Minecraft torta

  1. Tőrösi Enikő 2023-03-05 at 12:44 #

    Szülinapi totát készítenék anyukámnak.

Vélemény, hozzászólás?