diós piskóta

Diós piskóta

A diós piskóta recept remekül használható tortalap készítéséhez. 

Miért szeretjük a diós piskótát?

  • Mert igazán finom,
  • mert könnyű és levegős
  • mert az íze a diótól isteni
  • mert megtartja az alakját
  • és mert könnyen faragható, alakítható, ami a formatortáknál nem hátrány.

Azért olyan finom a diós piskóta, mert, a dió aroma anyagai a sütés hatására szabadulnak fel teljesen. Éppen ezért imádom ezt a diós piskóta receptet.

Önmagában is megállja a helyét egy kis baracklekvárral fogyasztva.

Én a diós piskóta tortalapokat általában diós, vagy vaníliás főzött krémekhez szoktam használni, bár a főzött csokikrémmel is remek ízharmóniát alkot.

Recept értékelése

  • (0 /5)
  • 0 Értékelés

About Chef

Ez még érdekelhet: