Biró Viktória vagyok, hobbicukrász.

Biró Viktória

Imádok sütni és tortát díszíteni. Cukrász végzettségem nincs, de igyekszem minden tudást magamba szívni, ami a sütéssel kapcsolatos. Gyerekkoromban édesanyámtól tanultam sütni, később szakácskönyvekről, az internetről és hasonló érdeklődésű barátaimtól szereztem információkat az otthoni cukrászatról, amit saját tapasztalataimmal gazdagítottam.

Több száz sütemény és torta került már ki a kezeim közül. Sok barátom, ismerősöm fordul hozzám, ha sütési tanácsra van szüksége.

Miért kéne rám hallgatnod?

Mert úgy gondolom, hogy én gyerekkoromban kaptam valamit az édesanyámtól, melynek segítségével játékosan, szinte észrevétlen tanultam meg a sütés alapjait.

lili-segit

Imádok sütit sütni, meg persze enni is! Szeretem, hogy kikapcsol és kiélhetem a kreativitásomat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy soha nem rontottam el semmit! De talán ezekből a félresikerült alkotásokból lehet a legtöbbet tanulni. Az elmúlt években sikerült a gyerekeimet is megfertőznöm a sütési szenvedélyemmel, gyakran előfordul, hogy együtt készítjük el a desszertet.
bence-segit2

Az évek során megismertem sok olyan embert, akiknek a sütés nem olyan természetes, mint nekem. A tortareceptek.hu oldallal próbálom átadni az otthoni cukrászat örömeit, megismertetni veletek a legjobb receptjeimet és minden tudást ami, hasznos lehet a tortakészítésben.

Elérhetőségeim:

www.biroviktoria.hu

+36-302083084

biro.viktoria@tortareceptek.hu

Jó sütést!

Biró Viktória