Hello Kitty torta variációk

Hello Kitty torta: az örök kedvenc

Hello Kitty, a cicalány, aki kedvence kicsiknek és nagyoknak. Egyedi kis pofijával, bájos ruháival a cukiság képviselője a nagyvilágban.

burkolt Hello Kitty torta virággal és masnival

A kislányos torták toplistáján az élmezőnyben találjuk a Hello Kitty tortát. Ha te is szeretnéd meglepni a kislányodat egy Hello Kittys tortával, akkor most gyűjthetsz egy kis ihletet.

A Hello Kitty torta elkészítése előtt beszélnünk kell a jellegzetes külső megjelenéséről:

Kitty cica fejformája jellegzetes, kicsit szögletes, a fülei aprók és nem feltétlenül ott helyezkednek el, ahogy az igazi cicának. Távol ülő szemei vannak, orrocskája az arca közepén található és rendelkezik pár szál bajusszal is. A ruhája általában piros, vagy rózsaszín a nózija sárga és az egyik fülén van egy kis masni, vagy virág.

 

A Hello Kitty tortát elkészítheted többféleképpen is, itt egy kis ötlettár a legegyszerűbbtől a nehezebbig.

No widget found with that id

Készíthetsz tortaostyás tortát, a kész tortára tegyél egy Hello Kitty-s tortaostyát és díszítsd ki krémmel, cukorkákkal.
Hello ÍKitty torta

Ha Hello Kitty fejet ábrázoló tortát szeretnél, akkor készíts egy kerek tortát, faragd meg egy kicsit, hogy hasonlítson a cica arcára az alakja, alakítsd ki a füleit. Ezután kend át krémmel a tortát, vagy burkold le. A Hello Kitty szeme, orra lehet marcipánból , vagy cukorkából, a bajszát elkészítheted csokiba mártott ropiból is. Hello Kitty tortához sablont itt találsz >>Hello Kitty fej torta

 

 • Ha „egész alakos” Hello Kitty tortát szeretnél, akkor keress egy képet az interneten és nyomtasd ki! A sablont vágd ki és rajzold körbe egy sütőpapírra, kend rá a piskóta masszát, miután megsült a piskóta, helyezd rá a sablont és vágd körbe késsel. Az egész alakos Hello Kitty tortához itt találsz sablont>>
 • Készíts így három piskótalapot, majd töltsd be egy finom krémmel.
 • Ha krémmel díszíted a tortát, keverj ki különböző színű krémeket, kontúrnak feketét, a cica ruhájának színét stb. Ezt könnyen megoldhatod ételfesték gélekkel.
 • Készítsd elő a minta képet és az alapján készítsd el a kontúrokat.
 • Csillagcsővel felszerelt habzsákból pöttyözd ki a testét fehér krémmel. Majd jöhet a ruhája és végül a szemek, az orr és a bajszok.hello-kitty-torta-pottyozott

Ha Hello Kitty marcipán díszt szeretnél a torta tetejére készíteni, akkor a szilikon formázókkal könnyen elkészítheted a figurákat.

De, ha van egy kis kézügyességed nyugodtan állj neki a cica fej, vagy az egész cica elkészítésének.

hello-kitty-montazs

Hello Kitty marcipán figura készítése

Nem túl bonyolult elkészíteni a kis marcipán Hello Kitty cicát, szükséged lesz hozzá fehér, piros, fekete, sárga marcipánra. Szilikon lapra, amin formázol és egy kis keményítőre, hogy ne ragadjon le a marcipán.

 1. Nyújtsd ki a marcipán masszát és szúrj ki belőle egy kör alakú kiszúróval egy alapot a figurának.
 2. A piros marcipánból formázd meg a testét, alá tehetsz egy kis fehér alapot is.
  hello-kitty-test
 3. A fehér marcipánból készíts neki karokat és illeszd őket a helyükre.
 4. Alakítsd ki a cica fejét fehér marcipánból.
  hello-kitty-torzs-fej
 5. Készíts neki marcipánból szemet, orrot, bajszot, de ha van kéznél ételfesték filctoll, azzal is megrajzolhatod az arcát.
  masni-keszites
 6. Készíts a Hello Kittynek egy masnit, ehhez szuper segítség, ha van szilikon masni formázód. Ragaszd oda a masnit a füléhez, a fejét pedig a testéhez.
  hello-kitty-masnis-fej
 7. Kész is van a Hello Kitty marcipán figurád, helyezd a tortára!
  hellok-kitty-figura

Ezen az angol nyelvű linken egy nagyon cukor Hello Kitty torta elkészítését nézheted meg >>>

Még nem érkezett hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?